Narcissus og Ekko

Narcissus og Ekko

21 august 2009

Kynismen har godt tag i mange af vore politikere

Hvor kyniske kan Danmarks folketingspolitikere blive, inden de sætter moralen/etikken så højt, at de vil sige fra over for den lille svinehund og ikke logre for DF?
Hele det spil, der foregår vedr. asylansøgerne, er et spil om magt, hvor uskyldige asylansøgere bliver taberne. DF har konstateret, at der er mange stemmer og dermed magt forbundet med at benytte sig af at spille det kyniske spil. Der vil i en befolkning altid være grupper, der søger lette og ofte kyniske løsninger, men det er bedrøveligt at konstatere, at der blandt vore folketingspolitikere er så mange med så lav en etik, som vi ser i disse år.
De danske politikere ved godt, at det de gør på asylområdet er mod menneskerettighederne. Danmark har på kanten af Grundloven §63 ved lov gjort flygtningenævnets afgørelser endelige, uanset nævnet blot er ét af mange administrative råd og nævn uden egentlige domstolsgarantier.
Trods anmodninger fra FN's flygtningeafdeling, UNHCR, Europarådet og EU- Parlamentet har den danske regering arrogant afvist international kritik.
Der er brug for kraftig afstandtagen fra flere politikere. Hvor længe vil I tillade, at et fremmedfjendsk parti overlades monopol på udlændingepolitikken i Danmark?
Jens Jørn Steiniche

1 kommentar:

Anonym sagde ...

l?se hele blog, pretty good